3 de març 2009

El web xpoferens.cat un dels mes vistos a la xarxa



Estic molt sorprès, resulta que segons els stats del meu web xpoferens.cat, les entrades de gent al web son d’un promedi de 140.000 mensuals. Podeu veure les estadístiques aquí.
Malgrat fa dos anys que pràcticament no la toco, augmenta mes a mes les visites.

Un cop he vist això he anat a
alexa per a comprovar el posicionament mundial de les webs i m’he trobat amb el següent:
Celtiberia.net has a traffic rank of: 184,962 (ja ha tancat, anirà baixant de posició)
Cristobalcolondeibiza.com has a traffic rank of: 2,759,402 (Nito Verdera)
Xpoferens.cat has a traffic rank of: 4,388,076
Histocat.cat has a traffic rank of: 4,661,300
Vidadelamemoria.com has a traffic rank of: 6,130,890 ( Ernest Vallhonrat)
Cch.cat has a traffic rank of: 8,969,505
Cecolom.cat has a traffic rank of: 17,907,229 (centre d’Estudis Colombins)
On la xifra indica el numero d'ordre de posicionament mundial.

De fet ja fa un any que xpoferens avançà a histocat, i que en Nito Verdera es el líder indiscutible en les webs de temàtica colombina.
Malgrat això totes aquestes webs tenen una forta baixada respecte al trimestre anterior, en que havien pujat moltísim:
1er Cristobalcolondeibiza.com has a traffic rank of: 1,829,091 (pujava 695,145)
2n Xpoferens.cat has a traffic rank of: 2,546,073 (pujava 738,296)
3r Histocat.cat has a traffic rank of: 2,739,197 (baixava 599,515)
4t Vidadelamemoria.com has a traffic rank of: 3,268,767 (=)
5e Cecolom.cat has a traffic rank of: 7,933.386 (pujava 18,267,266)
6e joescric_Colom fill del Princep de Viana Joescric.com has a traffic rank of: 4,612,200 ( tot el portal )

L’interessant d’això es que el país d'origen majoritari dels visitants de xpoferens.cat i de cristobalcolondeibiza es Mèxic i en canvi, el país d'origen majoritari de histocat es Spain (suposo que vol dir Catalunya)
Si el que us interessa es comparar el ranking de les webs colombines amb altres webs catalanes, aquí teniu la llista de
alexacat on podeu treure la conclusió que Cristobalcolondeibiza.com i xpoferens.cat estarien a la posició 40-50 aproximadament del país.

Si suméssim les visites de
xpoferens.cat (140631 visites el 02-09)), benplantat.cat (40532 visites el 02-09) , els blogs http://xpoferens.blogspot.com/ i http://benplantat.blogspot.com/ i el canal de TV http://www.youtube.com/XpoferensCAT segurament podríem afirmar que la posició global de tot el grup meu de webs seria aproximadament el nº20 del país.
Tenint en compte els 19 de davant, es per estar prou content que un hobby de cap de setmana pugui competir amb gent amb molts mes recursos i personal ( i subvencions).

Es el petit problema de ser català, que aquí ningú creu en la xarxa ( les famoses i desconegudes TIC ). I el problema de Nito Verdera es ser català d’Eivissa.

A Mallorca la Munar patrocina aquets dies un show del Gabriel Verd, que continua defensant la teoria impossible del Colom fill d’en Carles de Viana ara que ha tingut la sort que no es pot identificar la mòmia del Princep, i de mentres seguim esperant a que en Lorente compari el ADN que té fa mesos d’en Ferrante de Nàpols amb Colom per destroçar d’una vegada les teories mallorquinistes.

Possiblement si això fos Amèrica, davant l’èxit de les webs, la teoria d’en Nito ja seria l'oficial del Centre d’Estudis Colombins d’Amèrica, i jo.... em conformaria amb que algunes idees meves s’escoltessin, i poca cosa mes. Per exemple ara els caps pensants del pais pensen dedicar la base del monument a Colom a divulgar els vins catalans. I jo em pregunto si no sería mes adient aquest espai per a encabir una exposició permanent sobre la catalanitat de l'Almirall, que per al vi ja tenen altres llocs mes adients.

De moment, el proper divendres 6 de març de 2009 ( a les set de la tarda, a d’Institut d'Estudis Catalans, carrer Carme, 47) anirem a escoltar la Conferència a càrrec del Dr. Abraham Haim, doctor en Història per la Universitat de Tel-Aviv “La dimensión judia de Colón y su primer viaje a las Índias", que segurament alguna cosa nova ens explicarà. Sempre valen la pena les conferències del C.E.C.

Fins divendres

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Impressionant.
Que això et doni forces perquè la confusió no duri eternament

Anònim ha dit...

Miquel. Enhorabona. De tota manera no es d´extranyar l´exit de la web. Tots els teus raonamens,encertadament resumits, no resultan enfarragossos i d´alguna manera son dessitjats per la clarividencia de les tevas opinións . Endavant Alex