29 de juny 2006

denostador !. qui es el denostador?

Fa molts anys vaig començar amb la meva web sobre història de Catalunya gracies als molts retalls i llibres que el meu pare em va deixar en herencia. Quan vaig arribar a 1492 em vaig recordar de un texte que un senyor molt gran m'habia fet arribar feia molts anys que demostraba ( o defensaba ) l'origen a Tarroja de Segarra de l'Almirall Colom.

Paral.lelament a mi altres han publicat treballs semblants, alguns amics i coneguts ara, altres il.luminats per la benedicció de les ventes editorials.
Jo he bastit tot un web, que imprès suposa mes de 600 folis, i encara estic a mitges.Tinc que destacar entre els "imitadors" a Jordi Bilbeny, un home que no va tenir cap mania en copiarme no nomès il.lustracions, sino , i s'han de tenir pebrots,
fins i tot el fons de la meva web.Cada cop que jo moc peça, a continuació ell "descobreix". Que jo trobo imatges de que Ferran Cortès era català, aviat apareixen al seu web imatges copiades. (amb la mateixa mida, numero de pixels i data de creació).

El que mes collons té, es que , a sobre, algú digui que jo soc el seu "denostador". O que ell em pregunti, com a demerit, que ès el que he publicat jo. Dons miri jo publico el que vull amb més facilitat que vostè, soc propietari d'una impremta, miri si ho tinc facil senyor meu. I no tinc prou temps per a ser denostador d'aquest home.

Ultimament, en un intent de aproximació per part meva, auspiciada per un amic comú, la resposta que he tingut es , com a minim, salvatge i desconsiderada. La podeu llegir mes amunt.No em penso moure del meu camí ni un milimetre per aquest petit incident. No em preocupa gens ni mica que els seguidors d'aquest il.luminat m'enviin mails insultantme.
Ja estic acostumat als insults dels espanyols que ensopeguen amb el meu web i els hi provoca un cortcircuit al seu petit cervell. Se m'en refot el que diguin uns i altres.

M'enorgulleix el reconexement de historiadors i dels profesors universitaris de tot el mon que continuament m'envien e-mails felicitant-me i dient-me que explicaran la meva vissió de la historia als seus alumnes.
M'enorgulleix tenir ja com a amics a historiadors, astrofisics, geolecs, vexilogistes, que han col.laborat en petits pero importants detalls del meu web, o que m'han felicitat per apartats del web dels que ells son especialistes, i la de tants amics que continuament m'envien fils dels que estirar.
Seguirè el meu camí sense cap hipoteca, a la recerca de la veritable història dels catalans.Moltes gracies Bilbeny, posiblement si haguesis agafat la meva mà estesa, la nostra relació m'hagues frenat en les meves conviccions.

Jo he guanyat, i els meus lectors, també.